Faysfoodies.nl

Menu Winter 2020

Fay’s Foodies Menu Winter 2020

Voorgerechten

Coquilles Saint Jacques, zoete tuinerwten purée, chorizo en gebakken zeekraal
Tonijn tataki met avocado-yuzu crème, ingelegde sjalot, mango, chili, sojadressing en jicama
Traditionele steak tartaar met een kwarteleitje, roze peper crostini, rucola en truffel-mayonaise
Kruidig geroosterd lamskoteletje met bospaddenstoelen-risotto en munt-pistache chimichurri
Tomaten tartaar met basilicum, olijven, kappertjes, bramen, sjalot, olijfolie en Parmezaan crostini

Tussengerechten

Wortel-kokossoep met Vadouvanschuim
Venkel-prei soep met groene appel, kerrie en Parmezaanse kaas
Knolselderij-truffelsoep met krokante Parmaham en Salie met Pecorino croutons

Paletverfrisser

Bellini cocktail met lavendel, perzik purée en cava (+€3,75 p.p.)
Spritzer van Prosecco, Limoncello, verse aardbeien, munt en citroenzeste (+€3,75 p.p.)

Hoofdgerechten

Risotto met Pompoen, salie, Ricotta, Pecorino en krokant broodkruim
Op de huid gebakken zeebaarsfilet met Tom Ka kai schuim, lente ui en zoete aardappelpurée
Gebakken diamanthaas met verse kruidenboter, gepofte zoete aardappel met crème fraîche en tuinkruidensalade met gepofte cherrytomaatjes

Desserts

Warme crumble met seizoensfruit, warme vanillesaus en bloedsinaasappelsorbet
Pavlova’s met vanillecrème, passievruchtencoulis, frambozen en witte chocolade
Warm chocolade taartje met dulce de leche en Madagascar vanille ijs

Kazen

Kaasplateau met gemengde noten, diverse toastjes, vijgenbrood, druiven en chutney (+€5,75 p.p.)

4-gangen menu €37,50 p.p.
Wijnarrangement 4-gangen menu €18,50 p.p