Faysfoodies.nl

Menu Voorjaar 2019

 

 

Fay’s Foodies Signature Menu’s

Fay’s Foodies Food & Friends Menu

Geschroeide Coquille St. Jacques met tuinerwtencrème, zeekraal en gebakken Chorizo di Pamplona, geserveerd in de schelp

Knolselderij soep met Pecorino-croutons, peterselie olie en krokante Parmaham

Spritzer van Limoncello en Prosecco met citroenzeste en verse aardbeien

Gebakken entrecote van Limousin rund met gratin Dauphinois, frisse groene salade en gepofte heirloomtomaatjes

Pavlova met vanillecreme, passievruchtencoulis en frambozen

 

Fay’s Foodies Business & Pleasure Menu:

Ceviche van zeebaars met limoensap, mango brunoise, ingelegde meiraap, chili en lente ui

Wortel-kokossoep met krokante kikkererwten en curry madras

Gegrilde bavette van Black Angus met geconfijte sjalot, jus de veau, en een seizoensstampotje

Moelleux aux chocolat met dulce de leche caramel en hazelnootuilles

 

Fay’s Foodies Healthy & Tasty Vegan Menu:

Portobellosteak met avocado chimichuri

Pastinaaksoep met appel, kerrie en amandelcrisp

Aubergine Wellington, parelcouscous met zeekraal en pomelo, tuimkruidensalade met vinaigrette

Notencitroen taart met tropisch fruit en vegan ‘room’ijs