Faysfoodies.nl

Maaltijdservice

Maaltijdservice, gezonde verse maaltijden bezorgd aan huis!

Hieronder vindt u een overzicht van de maaltijden die ik de komende week aanbied. U kunt vanzelfsprekend zelf kiezen hoe vaak u gebruik maakt van een maaltijd. Hier geldt geen minimum voor. Indien u gebruik wilt maken van een maaltijd dan kunt u per dag de aantallen doorgeven. Ik stuur iedere week op maandag het menu voor de week erop. Bestellingen voor de week erop kunt u wekelijks doorgeven tot en met zaterdag voor 12h00. Nadat ik uw bestelling heb ontvangen stuur ik u op zaterdagmiddag een tikkie voor de betaling. Helaas kunt u uw bestelling na betaling van het tikkie niet meer annuleren. Gelieve het tikkie voor zondagmiddag 17h00 te voldoen zodat ik aan de slag kan gaan met de planning! Uw bestelling hang ik tussen 17h00 en 18h00 in een papieren tasje aan uw voordeur. De maaltijden worden verpakt in milieu vriendelijke kartonnen doosjes. Hoewel de maaltijden hier warm de deur verlaten koelen deze vanzelfsprekend af wanneer u ze wat later pas wilt opeten of als ze wat langer buiten aan de deur hangen. U kunt de maaltijden zelf opwarmen in uw oven of magnetron. Prijzen verschillen per gerecht en zijn afhankelijk van de ingrediënten. Door deze gekke tijd kan het soms voorkomen dat bepaalde ingrediënten niet verkrijgbaar zijn. In zo een geval zorg ik voor een lekker alternatief! Voor gezinnen heb ik ook prijzen voor kinderporties. Deze zijn alleen te bestellen voor kinderen tot 10 jaar. We bezorgen uitsluitend in de wijk Rijswijk Oud-Centrum en Leeuwendaal. Komt u uit een andere wijk dan bent u welkom om uw maaltijden bij mij op te halen.

Vermeld in uw bestelling a.u.b. het aantal porties per dag, uw naam, telefoonnummer en uw adres. Ik bezorg uitsluitend in de wijken Centrum Oud-Rijswijk en Leeuwendaal.

Menu week 21

Maandag 18 mei:

Pasta quattro formaggi met krokante pancetta, tuinerwten en verse tijm

Prijs volwassenen: €7,25  / Prijs kind: €6,25

 

Woensdag 20 mei:

Indonesische gado Gado, geblancheerde groenten met lontong(rijstblokjes), komkommer, gekookt ei, tempeh en pindasaus en emping(koud gerecht)

Prijs volwassenen: €7,25  / Prijs kind: €6,25

 

Vrijdag 22 mei:

Perzisch gestoofd rundvlees met baharat, geserveerd met parelcouscoussalade met munt, komkommer, granaatappel, paprika en citroen

Prijs volwassenen: €7,75 / Prijs kind: €6,75

Hier een greep uit de reacties van buren die u voorgingen:

“Hoi Fay We hebben heerlijk gegeten!  Mmmm.. groetjes Anita”

“Beste Fay, We hebben allemaal heerlijk gegeten van jouw menu: de pasta, de parelcouscous en bovenal de melanzane, groetjes Ada .”

“Hallo Fay, we hebben heerlijk gegeten. Mooie verse salade en lekker vlees, Zelf had ik er nog wat brood bij en een voorgerechtje gemaakt (Gebakken champignons met knoflook en peterselie) kortom een lekkere maaltijd, bedankt en groetjes  Gerda”

“Hoi Fay, Was weer heerlijk vandaag :-), Groet Ivon”

“Thanks Fay, het eten was heerlijk! Dank namens 3 hardwerkende klussers, Renske”

“Was heel erg smakelijk en ruim voloende, voor Wim zelfs teveel! En geen afwas, Geweldig!”

“Heerlijk gegeten en we verheugen ons op woensdag! Groetjes Susan”

“Hmmmm, Wij hebben zo gesmuld van het soepje en het fantastische oranje toetje! Groetjes Nienke”